UNDERVISNINGSTILBUD I MUSIKVÆRKSTEDET

SÆSONEN 2019-2020

Undervisningen i Musikværkstedet starter i uge 36 og følger herefter skoleåret. Priserne på undervisningerne ses under de enkelte musik- og sangtilbud. Betalingen for undervisningen vil blive opkrævet af den enkelte underviser.  

 

For at kunne modtage musikundervisningen, er det en forudsætning at man er medlem af foreningen ”Musikværkstedet”, som sørger for instrumenter og undervisningslokaler på Knudsøskolen, arrangerer musik events for børnene, søger økonomisk tilskud til arrangementer og instrumentindkøb mv. 

 

Elever skal derfor ved tilmelding foruden den nedenstående betaling OGSÅ betale et årligt foreningskontingent på 150 kroner pr. barn. 

 

Tilmeldingsblanketten kan findes via link på Skolens hjemmeside under ”Musikværkstedet” eller på Musikværkstedets hjemmeside (www.musikvaerkstedet.dk) og Facebook side.

 

Musikværkstedet tilbyder de nedenstående fag.

 

 

RYTMIK 0. KLASSE

Undervisningen baseres på at børn er aktivt sammen om musik og rytme. Vi synger, stomper, leger sanglege, spiller og danser. Musikken leges ind og udvikler på den måde fantasi og kreativitet, ligesom børnene udvikles sprogligt, motorisk og socialt. For elever i 0. klasse.

 

Undervisningsdag:    Tirsdag kl. 13:05 – 13:45.

Lektioner:     Holdundervisning 40 min.

Priser:     420 kr. halvsæson (efterår/forår).

Underviser:     Malene Mailand.

 

 

SANG

Er du vild med at synge, vil du forbedre din sangteknik, eller drømmer du om at lære at synge i et lille kor med andre sangglade? Så er sangundervisning noget for dig. Vi tilbyder niveautilpasset sangundervisning, hvor vi tager hensyn til børnenes musikønsker. Er I to, der har lyst til at gå på et lille sanghold sammen, er det også en mulighed. For elever fra 1. klasse.

 

Undervisningsdage:    Mandag 13:50 – 20:00 ved Malene.

    Tirsdag 13:50 – 20:00 ved Sarah, Malene og Nina.

    Torsdag 13:05 – 20:00 ved Nina.

Lektioner:    20 min. (solo) eller 30 min. (lille hold).

Priser:    Soloundervisning 120,- pr. gang.

    Lille hold: 90,- pr. elev pr. gang

Undervisere:    Nina Tilby, Sarah Matthiessen & Malene Mailand.

 

KLAVER

Klaveret er meget anvendt i både rytmisk og klassisk musik, og mulighederne er mange. Klaverundervisningen tager udgangspunkt i elevens niveau og formålet er at udvikle elevens instrumentbeherskelse og musikalske forståelse. Her lærer du at spille nye, fede, skønne melodier med melodistemme og akkorder. Stilarterne kan være pop, rock, musical osv. For elever fra 1. klasse.

 

Undervisningsdage:    Mandag 13:50 – 20:00 ved Malene.

    Tirsdag kl. 13.50 - 20.00 ved Sarah, Malene & Nina.

    Onsdag kl. 13.50 - 20.00 ved Nina.

    Torsdag kl. 13.05 - 20.00 ved Nina.

Lektioner:    20 min. (solo) eller 30 min. (par).

Priser:    Soloundervisning: 120 kr. pr. lektion. 

    Par: 90 kroner pr. elev pr. lektion.

Undervisere:    Nina Tilby, Sarah Matthiessen & Malene Mailand.

 

 

UKULELE

Ukulele er verdens bedste instrument! Især til børn og som forstudie til at kunne spille guitar. Det er et utroligt nemt instrument at spille på. På en ukulele er man i gang på 10 minutter. I løbet af fem-seks undervisningsgange, kan man spille 100 sange. Senere skal vi lære rytmer og fantastiske akkorder.

Alt sammen noget, der vil være en fantastisk hjælp, hvis man senere (når hænderne er blevet lidt større) vil lære at spille guitar. For elever fra 1. klasse.

 

Undervisningsdage:    Mandag og Onsdag kl. 13:05 – 19:00 ved Kent.

Lektioner:    20 min. (solo) eller 30 min. (par).

Priser:    Soloundervisning: 120 kr. pr. lektion. 

    Par: 90 kroner pr. elev pr. lektion.

Underviser:    Kent Ebbesen.

 

 

BAS

Bassen er nem at komme i gang med at spille på. Bassen er på mange måder et simpelt instrument, MEN… Bassen er samtidig et af de allervigtigste instrumenter i et band. Bassen har sammen med trommerne en vigtig rolle.

Bassen er det instrument, der kan få resten af bandet til at lyde godt!

 

Selv om bassen som regel kun har fire strenge, er det et instrument med mange muligheder og udtryk, som kan langt mere end bare at spille grundtonerne. I basundervisningen (som er Soloundervisning) vil vi arbejde med at komme hurtigt i gang, lære enkle, men effektive basfigurer, for senere at arbejde med heftige grooves og fede rytmer. For elever fra 3. klasse.

 

Undervisningsdage:    Mandag og Onsdag kl. 13:05 – 19:00 ved Kent.

Lektioner:    20 min. (solo).

Priser:    Soloundervisning: 120 kr./ gang.

Undervisere:    Kent Ebbesen. 

 

TROMMER

Lær at spille på trommer og bliv den nye Lars Ulrich. Men start lige hér! Lær at spille på trommesæt, og få forskellige rytmer ind under huden, fx pop, rock, hiphop og jazz. Du får en grundig indføring i opbygning af rytmer og grooves på trommer, og lærer hvordan du arbejder med breaks. Der er tale om soloundervisning. Evt. special aftale med underviser for flere elever på én gang. For elever fra 1. klasse.

 

Undervisningsdag:    Torsdag 13.05 – 19.00 ved Casper. 

Lektioner:    20 min. (solo).

Priser:    Soloundervisning: 120 kr./ gang.

Undervisere:    Casper Simonsen. 

 

 

GUITAR

Kunne du tænke dig at spille en masse svedige rock/popnumre, lære en masse akkorder, rytmer og fingerspil, så er guitar helt sikkert noget for dig. Det kræver naturligvis, at du øver dig derhjemme. Om du er begynder, let øvet eller øvet betyder ikke noget. Du vil arbejde med numre, der passer lige netop til dig. Der tilbydes solo eller parundervisning, da det erfaringsmæssigt er i den sammenhæng man lærer mest. For elever fra 3. klasse.

 

Undervisningsdage:    Mandag og Onsdag kl. 13:05 – 19:00 ved Kent.

    Lektioner: 20 min. (solo) eller 30 min. (par).

Priser:    Soloundervisning: 120 kr. pr. lektion. 

    Par: 90 kroner pr. elev pr. lektion.

Undervisere:    Kent Ebbesen.

 

 

BAND & SAMMENSPIL

Som musiker i et band, giver alle øvetimerne pludselig mening. Sammenspil er, hvad al musik (jo) egentlig handler om; at skabe noget der er større og lyder federe end det man selv lige spiller. 

 

Sammenspilsundervisning forudsætter at man behersker et instrument eller man sideløbende modtager undervisning i et solo-instrument. Elever sammensættes efter hensyn til de enkelte elever. For elever fra 3. klasse.

 

Undervisningsdage:    Mandag og Onsdag kl. 13.05 - 19.00 ved Kent.

Lektioner:     Holdundervisning 60 min. (max. 7 deltagere pr. hold).

Priser:    60 kr. pr. elev pr. gang.

Underviser:    Kent Ebbesen. 

 

 

 

TEATER & LEG

 

Vi tager udgangspunkt i det fysiske teater. Vi kommer hver gang til at rulle, dreje, hoppe, snurre, krybe og kravle. Kropssproget er vigtigt og vi øver os i at gøre det tydeligt og samtidig aflæse modspillernes kropssprog. 

 

Vi skal finde på fantasifulde historier og lære at stå frem på scenen med kraftfuldhed. Vi prøver forskellige teatergenrer, spiller små scener og bygger figurer op. Teater handler om at gøre ting i fællesskab, for når vi arbejder sammen opstår de helt særlige magiske øjeblikke som vi deler med publikum.

 

For elever i 1. – 3. klasse.

 

Undervisningsdage:    Mandag kl. 15.00 – 16.00 ved Helle.

Lektioner:     Holdundervisning 60 min. (max. 12 deltagere pr. hold).

Priser:    60 kr. pr. elev pr. gang.

Underviser:    Helle Gjøske Petersen. 

  • Facebook - White Circle

© 2016 Musikværkstedet